Sense of Wellness

 

 

         

Keuzemenu:

  • Beauty&Health
  • Eten&Drinken
  • Fashion
  • Fitness&Sport
  • Spa&Wellness
  • Hotels
  • Reizen
  • Living
  • Wellness-ABC
  • Abonnementen
  • Nieuwsbrief
  • Partners
  • Vacatures
  • Shop
  • Contact
  • Media-gegevens
  • Prijsvragen
  •  

  • Wellness Weer
  •  

    Vlaamse Paella

    Vlaamse Paella

    IngrediŽnten:

    • 3 kopjes gewassen rijst

    • 8 tot 10 koppen water

    • 1/2 el zout

    • 1/2 versnipperde ui

    • 1 versnipperde wortel

    • 1 versnipperde ui

    • 1 versnipperd takje selderij

    • bakboter

    • 2 el olie

    • 1/2 kg gewassen mosselen

    • 100 gr kleine rauwe sint-jacobsvruchten

    • 100 gr gepelde rauwe scampi's

    • 12 steurgarnalen

    • 1.5 dl droge witte wijn

    • peper en zout

    • enkele blaadjes selderij

    • 8 schijfjes komkommer

    Bereiding:

    Breng de rijst met het water aan de kook. Doe er de versnipperde ui en het zout bij en laat 12-18 minuten gaar koken. Verfris. Stoof de wortel, de ui en de selder in een nootje solo en de olie in de pan of in de wok. Doe er de mosselen, de sint-jacobsvruchten, de scampi's en de steurgarnalen bij. Roer gedurende 4 tot 6 minuten met een houten spatel en haal dan alles uit de pan. Blus met de witte wijn en spatel er de rijst in. Warm even op en voeg dan de zeevruchten toe. Warm nog 1 minuutje op en kruid. Werk de pan af met de selder en de komkommer. Schenk hierbij een lichte rose of een rode beaujolais.

     

    Hotel boeken ?

    Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het Sense of Wellness nieuws - bovendien ontvangt iedere 50e aanmelding een leuke prijs