Sense of Wellness

 

 

         

Keuzemenu:

 • Beauty&Health
 • Eten&Drinken
 • Fashion
 • Fitness&Sport
 • Spa&Wellness
 • Hotels
 • Reizen
 • Living
 • Wellness-ABC
 • Abonnementen
 • Nieuwsbrief
 • Partners
 • Vacatures
 • Shop
 • Contact
 • Media-gegevens
 • Prijsvragen
 •  

 • Wellness Weer
 •  

  Max Factor Lipfinity Colour & Gloss

  Highlights en lowlights voor je lippen! Met nieuwe Max Factor Lipfinity Colour & Gloss

  Na Lipfinity, de revolutionaire lipstick waarvan de kleur tot wel 16 uur blijft zonder af te geven, introduceert Max Factor nu de nieuwste must-have op beautygebied: Lipfinity Colour & Gloss. De nieuwe multi-tint technologie in Lipfinity Colour & Gloss is geïnspireerd op het effect van high- en lowlights in haarkleuring en zorgt dus voor diepe, levendige kleurnuances op je lippen. Lipfinity Colour & Gloss maakt van je mond een echte eyecatcher.

  Max Factor Lipfinity Colour & Gloss is een nieuwe ontdekking in lipgloss. Het innovatieve twee-stappen systeem zorgt voor een levendig, glanzend kleureffect op de mond. Met de basecoat geef je je lippen een mooie diepe lowlight kleur. Hier overheen gaat de vloeibare topcoat met highlight effect die qua kleurnuance perfect is afgestemd op de basecoat. Deze extra laag zorgt door zijn unieke samenstelling voor de verlevendiging van de kleur en hij geeft glans aan je lippen. Net als high- en lowlights in je haar. Het creëren van high- en lowlights op de lippen is een waar geheim van de visagist voor het ‘volle lippen effect’. Max Factor’s hoofdvisagist Bruce vertelt: “Ik combineer altijd verschillende lippenkleuren en gloss finishes om zo de lippen voller te laten lijken. Ik mix en match dus veel verschillende producten met elkaar”

  Fonkelend kleurenspel

  High- en lowlights voor je haar bestaan al een tijdje en visagisten zijn uiteraard getraind in verschillende make-up technieken om dit ook in visagie toe te passen. Maar om zelf high- en lowlights op je lippen te creëren,,moest je tot nu toe aan het experimenteren slaan. Met meestal wisselend succes. Misschien heb je wel eens geprobeerd verschillende kleuren te mengen. Een moeilijk, maar vooral tijdrovend en rommelig klusje. Of wellicht wilde je dit effect bereiken door lipgloss met glinsterende deeltjes aan te brengen over je lipstick. Resultaat: wel glans, maar geen diepte. Ook met de reguliere twee-staps longlasting lipsticks krijg je niet het unieke multi-dimensionale effect dat je met Lipfinity Colour & Gloss wel kunt creëren.

  Lipfinity Colour & Gloss, een handige dubbelzijdige lipgloss, is speciaal ontwikkeld voor een fonkelend kleurenspel op je lippen. Beide zijden vormen samen een onafscheidelijk duo dat perfect op elkaar is ingespeeld. De basecoat aan de ene kant zorgt met zijn rijke, diepe kleur voor de lowlights. Met de vloeibare topcoat aan de andere kant maak je de highlights en breng je je lippen glanzend tot leven. De tinten in de base- en de topcoat zijn zo samengesteld dat ze met hun lichtreflecterende eigenschappen zorgen voor een unieke multi-dimensionale look: voor volle lippen!

  Multidimensionaal effect

  Het geheim van de Lipfinity Colour & Gloss zit hem in de ‘Multi-Reflective’ technologie. Hierdoor worden de kleurdeeltjes vanuit verschillende gezichtspunten weerkaatst wat een sprankelend effect geeft. De kleur krijgt zo meerdere facetten en wordt intenser. Net als in het haar zorgen de high- en lowlights in Lipfinity Colour & Gloss voor een subtiele oplichting van de verschillende kleurschakeringen. De basiskleur van de basecoat wordt als het ware gebroken door de vloeibare topcoat die pigmentdeeltjes bevat. Deze pigmentdeeltjes hebben een nuance die perfect is afgestemd op de kleur van de basecoat.

  Door de semitransparante samenstelling van de topcoat kan het licht er doorheen dringen en de kleur van de basecoat weerkaatsen. Bovendien bevat de topcoat parelmoerdeeltjes die de verspreiding van het licht nog versterken en zorgen voor een diffuse glans die vanuit ieder gezichtspunt weer anders is. Dus door het unieke samenspel van de basecoat, de topcoat en het licht creëer je met Lipfinity Colour & Gloss het multidimensionaal effect van highlights en lowlights en maak je van je mond een echte eyecatcher.

  Mix & Match

  Omdat Lipfinity Colour & Gloss dezelfde longlasting technologie bevat als de Lipfinity, hou je de sprankelende look urenlang vast. De topcoat die je – indien nodig - opnieuw kunt aanbrengen, zorgt bovendien voor zachte, gladde lippen. Omdat de speciale formule van de topcoat zich vermengt met de basecoat blijf je het high- en lowlights effect behouden. Tot wel tien uur lang.

  Lipfinity Colour & Gloss is verkrijgbaar in 5 onweerstaanbare Mix & Match kleuren samengesteld door topvisagisten uit de modewereld. Van neutrale tinten voor elke dag tot meer opvallende kleuren waarmee je een verpletterende indruk zult maken. In Lipfinity Colour & Gloss gaan baanbrekende technologie en een feilloos gevoel voor fashion hand in hand.

  Tip van Bruce:

  Bruce, hoofdvisagist van Max Factor vertelt hoe je Lipfinity Colour & Gloss het beste kunt aanbrengen: “De combinatie van multireflecterende kleurdeeltjes en glanstechnologie in Lipfinity Colour & Gloss is uniek. Met dit revolutionaire lipduo creëer je een onweerstaanbaar highlight-effect op je lippen. De praktische tweezijdige lipgloss is heel gemakkelijk te gebruiken. Breng eerst de rijke basecoat aan. Laat deze basislaag een minuutje drogen.

  Pas op: probeer de neiging om je lippen tegen elkaar te wrijven, zoals je misschien bij een normale lipstick en gloss gewend bent te doen, te weerstaan! Daarna breng je de getinte, glanzende topcoat aan. Deze procedure kun je als het nodig is meerdere malen per dag herhalen. Highlights en lowlights voor je lippen. Eigenlijk geniaal bedacht!”

  Verkoopinformatie

  Lipfinity Colour & Gloss is verkrijgbaar vanaf 14 mei 2007 bij drogisterijen en warenhuizen in de kleuren: Shimmering Pink, Gleaming Coral, Crystal Bronze, Glowing Sepia en Dazzling Cocoa.

   

  Hotel boeken ?

         
  Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het Sense of Wellness nieuws - bovendien ontvangt iedere 50e aanmelding een leuke prijs