Sense of Wellness

 

 

         

Keuzemenu:

  • Beauty&Health
  • Eten&Drinken
  • Fashion
  • Fitness&Sport
  • Spa&Wellness
  • Hotels
  • Reizen
  • Living
  • Wellness-ABC
  • Abonnementen
  • Nieuwsbrief
  • Partners
  • Vacatures
  • Shop
  • Contact
  • Media-gegevens
  • Prijsvragen
  •  

  • Wellness Weer
  •  

    Kreeft Thermidor

    Kreeft Thermidor

    IngrediŽnten:

    2 gekookte kreeften

    blaadjes veldsla
    blaadjes rood witlof
    blaadjes witlof
    2 lepels mosterd
    250 gr champignons
    50 gr. sjalot
    2 dl room
    100 gr gemalen Parmezaanse kaas
    100 gr.
    Basmati rijst

    Bereiding:

    De kreeft overlangs doorsnijden, de scharen breken. Het vlees uit de staart en de scharen halen. Het pantser zuiver maken naspoelen en afdoppen met keukenrol. Het vlees in grove stukken snijden. Het witloof in bloemgarnituur snijden. Sjalot versnipperen en 100 gr. champignons fijn hakken aanstoven in boter, kruiden met peper en zout. De champignonbereiding in de pantsers schikken. De overige champignons in kwartjes snijden in room garen en afwerken met de mosterd. Het kreeftenvlees toevoegen en de saus afwerken met de helft van de kaas. Deze kreeftenragout in de pantsers schikken en overstrooien met de rest van de Parmezan. De Basmatirijst garen. De kreeften in een hete oven laten gratineren.

    Afwerking:

    De rijst op een bord schikken, versieren met het witloof en de veldsla. De gegratineerde kreeft onderaan op het bord leggen. Snel serveren

    Hotel boeken ?

    Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het Sense of Wellness nieuws - bovendien ontvangt iedere 50e aanmelding een leuke prijs