Sense of Wellness

 

 

         

Keuzemenu:

  • Beauty&Health
  • Eten&Drinken
  • Fashion
  • Fitness&Sport
  • Spa&Wellness
  • Hotels
  • Reizen
  • Living
  • Wellness-ABC
  • Abonnementen
  • Nieuwsbrief
  • Partners
  • Vacatures
  • Shop
  • Contact
  • Media-gegevens
  • Prijsvragen
  •  

  • Wellness Weer
  •  

    Gemarineerde zalm

    IngrediŽnten:

    • 1 stuk zalm van ongeveer 1 kg (uit het dikste van de vis)

    • 4 eetlepels grof zout

    • 2 eetlepels fijne suiker

    • 1 eetlepel geplette peper

    • 1 dik bosje dille

    Bereiding:

    Het vel van de vis verwijderen. Het stuk zalm doormidden snijden en de middengraat evenals alle zijgraatjes verwijderen.
    Het zout, de suiker en de peper vermengen, de stukken vis langs alle kanten met dat mengsel inwrijven
    De dille schoonmaken, hakken, op een vel aluminiumfolie uitspreiden, een stuk zalm erop leggen en ook dat met dille bedekken.
    Bedekken met het tweede stuk zalm en ook die met gehakte dille bestrooien.
    Alles in een aluminiumfolie insluiten, een plankje met een gewicht erop leggen en gedurende 24 uur op een koele plaats zetten.
    Alvorens te serveren, de dille en de kruiden afschrapen, de vis in heel dunne plakjes snijden
    Citroen, mieriksaus en, naar smaak, komkommersla erbij serveren.

     

    Hotel boeken ?

    Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het Sense of Wellness nieuws - bovendien ontvangt iedere 50e aanmelding een leuke prijs