Sense of Wellness

 

 

         

Keuzemenu:

  • Beauty&Health
  • Eten&Drinken
  • Fashion
  • Fitness&Sport
  • Spa&Wellness
  • Hotels
  • Reizen
  • Living
  • Wellness-ABC
  • Abonnementen
  • Nieuwsbrief
  • Partners
  • Vacatures
  • Shop
  • Contact
  • Media-gegevens
  • Prijsvragen
  •  

  • Wellness Weer
  •  

    Carpaccio van wortel, rode biet, radijs en artisjok

    Serveer je groenten eens helemaal anders.

    Bereidingstijd: 15 minuten

    IngrediŽnten 

  • 1 el sesamolie

  • 1 el olijfolie

  • ľ tl wasabi

  • 1 geraspte appel

  • 1 gesnipperd sjalotje

  • 1 el citroensap

  • Zout en peper

  • 1 winterpeen

  • 1 gekookte rode biet

  • 1 bosje radijs

  • 2 grote vleestomaten

  • 1 blik artisjokbodem s a 250 g

  • 1 el sesamzaad

  • 200 g shi take

  • Bereidingswijze

    Bak de shi take in wat olie en breng op smaak met peper en zout.

    Meng de sesamolie, olijfolie, wasabi, appel, sjalot en het citroensap met elkaar en maak af met peper en zout naar smaak. Snijd met behulp van een kaasschaaf lange plakken uit de winterpeen en kook ze 1 minuut. Laat ze schrikken in koud water en bewaar.

    Snijd de rode biet in dunne plakjes. Doe dit ook met de tomaat, de radijs en de artisjok. Bestrijk een bord met wat van de dressing en leg er de groente plakjes op. Giet hier de rest van de dressing overheen en maak af met sesamzaad en de gebakken shi take. Serveer met (stok-) brood.

     

    Hotel boeken ?

           
    Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het Sense of Wellness nieuws - bovendien ontvangt iedere 50e aanmelding een leuke prijs