Sense of Wellness

 

 

         

Keuzemenu:

 • Beauty&Health
 • Eten&Drinken
 • Fashion
 • Fitness&Sport
 • Spa&Wellness
 • Hotels
 • Reizen
 • Living
 • Wellness-ABC
 • Abonnementen
 • Nieuwsbrief
 • Partners
 • Vacatures
 • Shop
 • Contact
 • Media-gegevens
 • Prijsvragen
 •  

 • Wellness Weer
 •  

  Braun Silk-epil

  Zorgeloos glad de zomer in met het nieuwe Silk-épil Xelle epileerapparaat van Braun

  Braun komt dit jaar met de Silk-épil Xelle. Dit nieuwe epileerapparaat zorgt voor langdurig gladde benen, zonder het gedoe van het vrijwel dagelijks scheren. Silk-épil Xelle geeft je het zelfvertrouwen om spontaan die dingen te ondernemen, die het leven zo mooi en spannend maken. Omdat je weet dat je benen tot wel 4 weken lang glad en zacht blijven.

   

  Cool down & relax; epileren voor beginners

  De nieuwe Silk-épil Xelle van Braun komt met een handige Easy Starter Set. Deze set bevat een dermatologisch goedgekeurde Cooling Glove en een Starter Head die minder pincetten bevat om je huid te laten wennen aan het epileerproces.

  Beter bereik, betere prestaties, minder gevoelig

  Daarnaast heeft het nieuwe Braun Silk-épil Xelle epileerapparaat verbeterde actieve massagerollers die de huid zachtjes stimuleren met micro pulsaties voor- en nadat de haartjes worden verwijderd om het gevoel van epileren te minimaliseren.

  Snel en efficiënt

  Eenmaal gewend aan het epileren kan de Starter Head worden omgewisseld voor de epileerkop. Deze heeft 40 pincetten (twee keer zoveel als normaal) en verwijdert meer haartjes in één enkele beweging dan enig ander epileerapparaat. Daarmee wordt epileren een snelle en efficiënte manier om zelfs de kleinste haartjes tot 4 weken lang te verwijderen. Voor de ervaren epileerster heeft het nieuwe model een Flexible Efficiency Cap voor een optimaal bereik en betere prestaties. En omdat je nu eenmaal niet altijd in de beste verlichte omgeving epileert, zorgt het SmartLight op de Silk-épil Xelle ervoor dat zelfs de fijnste haartjes zichtbaar worden, met een gegarandeerd glad eindresultaat.

  Zicht en precisie voor delicate plekjes

  Ook nieuw op een aantal Silk-épil Xelle modellen is de Precision Head. Met minder pincetjes en een opstaande top, is deze kop speciaal ontworpen voor het beste zicht en precisie bij het verwijderen van haartjes op delicate of gevoelige plekjes, zoals het gezicht of de bikinilijn.

  Braun gaat de uitdaging aan! Probeer de Silk-épil Xelle nu twee maanden lang. Niet tevreden? Dan geeft Braun het aankoopbedrag terug. Deze actie loopt tot 31 december 2007. Lees de actievoorwaarden op de coupon bij electrospeciaalzaken.

  Do’s & don’ts bij het epileren

  We weten allemaal hoe vervelend en gênant ongewenste haargroei kan zijn. En iedereen heeft wel eens een spontane kans gemist, omdat we onze benen of bikinilijn niet hadden onthaard. Of het nu een middagje aan het strand is omdat er ineens een hittegolf over ons land trok, of het feit dat je niet op het laatste moment nog een rokje aan kon trekken voor je afspraakje. Maar in de haast om onszelf toch nog even snel te ontharen, slaan we alle voorzichtigheid in de wind… Om vervolgens te blijven zitten met een bobbelige bikinilijn en ingegroeide haartjes.

  Er zijn een paar gouden regels om je aan te houden bij het verwijderen van haar:

  · Exfolieer je huid tussen de ontharingssessies door, zodat je de kans op ingegroeide haartjes vermindert. Regelmatig scrubben verwijdert dode huidcellen en verzacht de opperhuid, zodat de haartjes minder gemakkelijk kunnen ingroeien.

  · De huid kan een beetje rood en geïrriteerd raken, dus epileer ‘s avonds, zodat de irritatie (zoals kleine rode vlekjes op de plek waar de haar verwijderd is) tijdens de nacht kan kalmeren en wegtrekken. Gebruik de Cooling Glove voor en na het epileren om irritatie te verminderen.

  · Gebruik dagelijks een vochtinbrengende crème of lotion op geëpileerde of geschoren delen om ingegroeide haren te vermijden. Maar liever niet in de eerste 24 uur na het ontharen.

  En er zijn wat valkuilen waardoor je kan fluiten naar die zijdezachte en gladde benen (en niet op de positieve manier…):

  · Laat de haartjes niet te lang worden voordat je epileert, want het kan wat gevoelig zijn. De beste resultaten behaal je wanneer de haren tussen één en twee millimeter lang zijn.

  · Gebruik geen geparfumeerde deodorant direct na het epileren van de oksels.

  · Scheren op gevoelige plekjes, zoals de bikinilijn, kan wat uitslag veroorzaken. Door een epileerapparaat te gebruiken, voorkom je dit.

  Unieke X’pert-épil technologie

  · 40 uniek gepositioneerde pincetten (twee keer zoveel als normaal) die meer haartjes in één enkele beweging verwijderen dan ieder ander epileerapparaat.

  · Het unieke SoftLift systeem tilt zelfs het kortste en meest platliggende haartje op en verwijdert ze bij de wortel. Zelfs haartjes van 0,5 mm worden verwijderd.

  · Geeft tot wel 4 weken lang een zijdezachte en gladde huid.

  Minder pijnlijk

  · De verbeterde Massage Rollers minimaliseren het gevoel van epileren.

  · Geschikt voor benen, oksels en zelfs de meest gevoelige plekjes, zoals de bikinilijn.

  · Het unieke pincetten systeem is zo mild dat het je bruine kleurtje niet verwijdert, zoals dat wel gebeurt bij scheren of waxen.

  Total body experience

  · De Precision Head met 4 pincetten voor het verwijderen van haartjes op gevoelige plekjes, zoals het gezicht of de bikinilijn.

  SmartLight

  · Maakt zelfs de fijnste haartjes zichtbaar, zodat er geen enkel haartje gemist wordt.

  Flexible Efficiency Cap

  · Zorgt voor sneller en vloeiender ontharen door meer haartjes in één enkele beweging te vangen.

  Stijlvol Design

   

  · Slank design met een gladde glitter finish.

  · Beschikbaar in Mystic purple, XY Green, XY Pink, XY Blue.

  · Ligt prettig in de hand, zodat er secuur mee gewerkt kan worden.

  Accessoires

  · Easy Starter Set met een Starter Head die minder pincetten heeft, zodat de huid geleidelijk kan wennen aan het epileren en een Cooling Glove die help om huidirritatie te voorkomen.

  · Het schoonmaakborsteltje en een stijlvol opbergtasje zorgen ervoor dat je epileerapparaat in topconditie blijft.

  Beschikbaarheid

  · Verkrijgbaar vanaf april 2007 bij vrijwel alle electrospeciaalzaken.

   

  Hotel boeken ?

         
  Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het Sense of Wellness nieuws - bovendien ontvangt iedere 50e aanmelding een leuke prijs